Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 3 ani.
3.21
3 stars: Normal
29 pareri
Produse (1256)

Mini aeroterma portabila cu display Handy Heater 400 Watts

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4914 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Mini aeroterma portabila Handy Heater 400 Watts are un design special creat pentru a nu ocupa mult loc in comparatie cu celelalte aparate de incalzit, calorifere mari sau orice sursa de caldura prin curent acesta fiind mini si portabil.

Mini aeroterma portabila Handy Heater cu display se poate folosi si instala in orice punct din locuinta dumneavoastra, nu are nevoie de cablu si este deosebit de economic deoarece consuma foarte putin curent electric.

Cu ajutorul acestei mini aeroterme inovative Handy Heater puteti incalzi o suprafata de pana la 10-15 m2 cu un cost al energiei electrice redus si dispunand de-o tehnologie noua prin termo-ceramica si cu o rezistenta foarte mare la temperaturi ridicate.

Mini aeroterma Handy Heater este foarte usor de utilizat astfel in 2 pasi simpli Handy Heater este imediat gata de functionare, conectati mini aeroterma fara fir Handy Heater la o priza electrica de perete, apasati butonul pornire si imediat aparatul functioneaza.

Puteti seta temperatura dorita de la termostatul digital si cu ajutorul ventilatoarelor ncastrate, aerul cald circula n ncapere.

Aceasta mini aeroterma poate fi utilizata n dormitor, camera copilului, bucatarie, sufragerie, sera, birou, casa de vacanta, n garaj sau in orice alt loc unde este nevoie de incalzire eficienta si rapida cu un consum redus de energie.

Mini aeroterma Handy Heater este ideala pentru serile racoroase de primavara sau toamna, atunci cand ncalzirea conventionala nu functioneaza, sau daca doriti caldura doar ntr-o singura camera iar incalzitoarele traditionale consuma foarte multa energie electrica, spre deosebire de Mini aeroterma Handy Heater care consuma doar 400W, astfel veti avea un consum redus de energie electrica.

Specificatii aeroterma portabila Handy Heater:

- putere maxima: 400 Watts

- dispus cu 2 trepte de setare intensitate curent

- termo-ceramica il face util oriunde este o sursa de curent la priza , acesta incalzind in cateva minute locul

- prevenit cu program de auto-stingere daca se depasesc 12 ore de functionare la priza

- siguranta de stingere in cazul unui scurtcircuit

- nu este recomandat a se face abuz de folosinta

- a nu se lasa la indemana copiilor

- prevenit cu butoane de setare timp si viteza

- este eficient consumand o cantitate mica de curent: aprox. 0.37 kW/h

- se conecteaza direct in priza.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura