Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1389)

Lanterna tactica Super LED Tac Light

0 stars: 0.00 din 0 pareri

5985 lei
Descriere
Lanterna tactica Super LED Tac Light 1+1 gratis este realizata din aliaj special de inalta rezistenta folosit la fabricarea aeronavelor, denumit aluminiu de aeronave, acesta lanterna superluminoasa rezista cu usurinta la uzura sau socuri, fiind aproape indestructibila.

Lanterna tactica LED Tac Light este practica, usoara, avand la baza o tehnologie de ultima generatie si dispune de 5 moduri diferite de iluminat.

Cu ajutorul functiei stroboscop, lumina pulsata a acestei functii poate deranja, zapaci un eventual atacator, ceea ce constituie un avantaj pentru dumneavoastra.

Lanterna Tactica Tac Light dispune de Super-LED si de o calitate deosebita care poate lumina mai mult de 50 de mii de ore, avand focalizare reglabila, astfel poate fi luminata o suprafata mica, sau o suprafata mare, dupa necesitatile dumneavoastra.

Lumina lanternei Tac Light este de 22 ori mai puternica decat a unei lanterne obisnuite.

Lumina Tac Light este foarte puternica si lumineaza o suprafata mare, iar materialul din care este Tac Light este un material usor dar extrem de rezistent, aluminiu de aeronave, care rezista cu usurinta mai multor tone.

Lanterna cu Led Tac Light lumineaza pe o lungime de 5 mile marine, deci mai mult de 9 km.

Specificatii Lanterna super Tac Light cu intensitate 5000 LUX:

- intensitate lumina: 5000 LUX

- functioneaza cu 3 baterii tip AAA de 1,5 V (nu sunt incluse).

Pachetul include: Lanterna LED Superled Tac Light 1+1 Gratis.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura