Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 4 ani.
3.06
3 stars: Normal
31 pareri
Produse (1389)

Lanterna tactica Led Tac Light Elite Pro

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4485 lei
Descriere
Lanterna tactica Led Tac Light Elite Pro cu 5 moduri luminare este realizata din aliaj special de inalta rezistenta folosit la fabricarea aeronavelor, denumit aluminiu de aeronave, are baza magnetica pentru a putea si mai usor de utilizat si in acelasi timp acesta lanterna superluminoasa rezista cu usurinta la uzura sau socuri, fiind aproape indestructibila.

Lanterna portabila Tac Light este practica, usoara, avand la baza o tehnologie de ultima generatie si dispune de 5 moduri diferite de iluminat.

Lanterna tactica Tac Light Elite este realizata din aliaj special de inalta rezistenta folosit la fabricarea aeronavelor, denumit aluminiu de aeronave, are baza magnetica pentru a putea si mai usor de utilizat si in acelasi timp acesta lanterna superluminoasa rezista cu usurinta la uzura sau socuri, fiind aproape indestructibila.

Lumina lanternei Tac Light este foarte puternica si lumineaza o suprafata mare, iar Tac Light lumineaza pe o lungime de 2 mile marine, deci mai mult de 3 km.

Tac Light Pro Elite lanterna tactica cu 5 moduri luminare si 2 surse de lumina cu super-LED de o calitate deosebita, care poate lumina avand focalizare reglabila, astfel poate fi luminata o suprafata mica, sau o suprafata mare, dupa necesitatile dumneavoastra.

Specificatii lanterna superled 2 surse de lumina 5 functii Tac Light Pro Elite:

- lanterna Tac Light Elite Pro este suficient de mica pentru a incapea in buzunar, geanta de mana sau in compartimentul pentru masina, astfel incat sa o puteti lua cu dvs. oriunde, oricand

- functionalitate: functie de integrare incorporata, inalta performanta, cu 40X mai luminoase decat lanterna dvs. obisnuita, fascicol atomic (vizibilitate 2 mile marine)

- este eficienta energetica si prietenoasa cu mediul, eficienta din punct de vedere al costurilor

- este rezistenta la apa si soc

- moduri: luminozitate ridicata

- luminozitate medie; luminozitate scazuta

- stroboscop (intermitent intermitent )

- SOS ( semnal de urgenta )

- functionalitate: functie de integrare incorporata, inalta performanta, cu 40X mai luminoase decat lanterna dvs. obisnuita, fascicol atomic (vizibilitate 2 mile marine)

- cu rezistenta de peste 100.000 de ore

- intensitate lumina: 5000 LUX

- este portabila: 5,4 inchi L x 1,6 inci latime

- functioneaza cu 3 baterii tip AAA de 1,5 V ( nu sunt incluse in pachet ).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura